There are no translations available.

Az apartman a zalakarosi gyógyfürdőhöz nagyon közel, alig 300 m-re fekszik, egy szállodákkal körülvett területen, így a fürdő rövid sétával is elérhető. A környék nyugodt, csendes, de Zalakaros központi része is közel esik hozzá.
Az apartman címe: 8749 Zalakaros, Üdülő sor 6/A., fsz. 3.
Megközelítés autóval: Az M7-es autópálya zalakarosi kijáratánál lehajtva, majd a 7-es főúton továbbhaladva érhető el a település. Az autópályától néhány kilométerre először Zalakomárnál van kitáblázva Zalakaros (Zalakaros-Sármellék-Zalakomár), azonban az egyszerűbb megközelítés kedvéért itt nyugodtan tovább lehet haladni a 7-esen, és csak a második kitáblázott kereszteződésnél érdemes lefordulni a város irányába (Zalakaros-Galambok). Ez az út először Galambokra ér be, majd a templomnál jobbra fordulva a következő település Zalakaros. A városba beérve az első lehetőségnél jobbra fordulva, majd balra, majd megint jobbra véve az irányt a Vital Hotelhez érkezünk, amivel szemben található a Vital Apartmanház.
Zalakaros néhány kilométerre az M7-estől
Megközelítés busszal: A www.menetrendek.hu oldalon lehet megnézni a buszok indulási időpontjait. Budapestről általában reggel 7.00-kor indul, ami 9.50-re ér Zalakarosra. A különböző járatok a városban általában két fő helyen állnak meg, a zalakarosi buszpályaudvaron, és a gyógyfürdő előtt. Érdemes a fürdő előtt leszállni, mert az közelebb van az apartmanhoz. Innen kb. 10 perc séta az üdülő, a buszról leszállva, és Galambok irányába elindulva a Thermál úton, a fürdő végénél vagy a Napfény Hotelnél balra fordulva néhány lépéssel elérhetjük a Thermál úttal párhuzamos Üdülő sort, amiről az Aqua Thermal Hotel mellett balra fordulva elérhetjük a Vital Hotelt, amivel szemben található a Vital Apartmanház.

Üzenet küldése

E-mail:
Tárgy:
Üzenet:
Adja meg számmal: "kettő"

Hírlevél

Nem szeretne lemaradni kedvezményes akcióinkról?

Vital Apartman - Zalakaros